58 Besökare just nu
Svenska Danska Finska

Du har inga artiklar i din varukorg.

Affiliates Facebook Instagram Festtips

Välkommen till vårat Affiliate Program!

Det är lätt att bli en Bodega Partybutiken-affiliate/provisionssäljare!
Tjäna pengar med vår annons på din webbsida.

Att vara Bodega Partybutiken-affiliate är gratis och det krävs ingen teknisk kunskap. Det är lätt att registrera sig. Ordet affiliate kan man översätta till samarbetspartner eller provisionssäljare.
Har du en välbesökt hemsida eller blogg kan Du tjäna tusenlappar – Du har allt att vinna!

Hur fungerar det?
När du blir en Bodega Partybutiken- affiliate får du tillgång till våra banners och textlänkar som du använder på din hemsida eller blogg. Fest - & maskeradsortimentet passar i de allra flesta sammanhang men vi förbehåller oss rätten att tacka nej om  innehållet på sidan strider emot våra policys. När en besökare på din sida klickar på Bodegas länk skickas de över till oss och deras aktivitet kan spåras tillbaka till dig. När kunden slutfört ett köp via trafik från din sida får du 10 % av summan (- ev. skatt) från kundens köp i provision.

Lönsamt samarbete
Bodega Partybutiken ser affiliateprogrammet  som ett sätt att synas på fler platser på internet och därmed få ökad trafik till vår hemsida. Vi har idag samarbete med personer som har tjänat 1000-tals kronor hos oss genom minimal insats i tid – inga pengar.

När får jag pengarna?
När ditt konto presterat ett tusen kronor sker en utbetalning till dig via det konto du valt vid registreringen, förslagsvis Paypal.
Du kan när som helst logga in på ditt konto och följa din försäljning , se statistik och hur bannerna presterar på din sida.

Om affiliateprogram
Affiliateprogam är vanligt i hela världen och ger webbplatsägare ytterligare en möjlighet att dra nytta av sin webbplats. Programmet genererar trafik till en kommersiell webbplats och det innebär en provision för webbplatsägaren.

Med andra ord kan Du tjäna pengar med vår annonsering på Din hemsida, som provisionsförsäljare,
när du annonserar med Bodega Partybutikens annons på din sida.

Hur registerar jag mig?
Vill du registera dig som provisionssäljare/affiliate klicka på knappen "signup" nedan. 

Jag har en fråga!
Kontakta Bodega Partybutiken AB här genom att klicka på knappen "contact" nedan.

Hur sker kontakten oss emellan?
I första hand via e-post info@bodega. se
Du kan även kontakta oss på telefon vardagar mellan 09.00-16.00 på tel. 0707298475

Välkommen!Bodega.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Läs mer om cookies.