176 Besökare just nu

Du har inga artiklar i din varukorg.

Facebook Instagram Festtips

Ballonger

Ballonger och folieballonger

På ett lätt sätt kan du få till ditt kalas, fest, temafester, bröllop eller nyårsfest med dekorativa ballonger från oss. Vi har ett stort sortiment som säkert passar just din färgskala.
Med hjälp av fantasi och lite inspiration från nätet blir det enkelt att dekorera inför kommande event. Tänk på att ballongdekorationer är relativt billig för att få en tråkig lokal att andas fest. Till bröllopet, student och skolavslutning blir ett ballongutsläpp en fin tatch.
Våra latexballonger är gjorda i naturgummi med hög kvalité och de allra flesta av heliumkvalité. Det innebär att dessa håller en högre klass, de är tätare och större än de som man vanligtvis hittar i andra affärer. Givetvis går det bra att blåsa upp dem som vanligt men med ballongpump kommer produkten längre från ansiktet och därmed skyddar dig från eventuell skada om den skulle brista. Du kan även fylla dem med helium, tanken finns i olika storlekar. Instruktioner finns på förpackningen eller på Bodegas hemsida.
Köp gärna våra 100-p påsar, de blir 30 cm i diameter och när de är heliumfyllda har de en flygtid på 8-16 timmar. Tänk på att alltid fylla ballongerna samma dag och glöm inte att köpa till ett matchande snöre.

Se alla ballonger i butik eller online.

 

There are no products matching the selection.

Bodega.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Läs mer om cookies.