167 Besökare just nu

Du har inga artiklar i din varukorg.

Facebook Instagram Festtips

Folieballonger

Folieballonger & helium

Att överraska någon med en folieballong är alltid lika uppskattat oavsett om du är barn eller vuxen. Koppla gärna ballong eller ballongerna till en present för att få den att bli något alldeles extra. En ballong är fint men om du hade tänkt att köpa flera ballonger, tänk på att alltid köpa ojämnt antal, då ser det bättre ut. Med hjälp av folieballonger kan du lätt dekorera din födelsedag, bröllop eller studentuppvaktning.
Till folieballongerna kan vi rekommendera att ni köper till matchande presentsnöre, glöm inte att ni naturligtvis även behöver även helium till ballongerna.
För dekorering av bord eller att dekorationen skall sitta vid golv, kan du lätt ordna en snygg tyngd själv. Köp en rulle glansigt foliepapper i matchande färg, klipp av en lämplig bit efter behov. Lägg sand i mitten och drag kanterna upp, förslut med hjälp av ett foliesnöre och klipp av toppen. Sedan kan du lätt koppla på önskad mängd. Hur stor tyngd skall du ha är beroende på omfattning av antal folieballonger och latexballonger.

Se sortiment av folieballonger i butik eller online!

There are no products matching the selection.

Bodega.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Läs mer om cookies.