169 Besökare just nu

Du har inga artiklar i din varukorg.

Facebook Instagram Festtips

60 - 70-talsdukning

60 - 70-talsdukning


60-talsdukning

Bjud in dina vänner i "fredens tecken" och gör en tidsresa tillbaka till 60-talets fredsrörelse. Duka upp med batikfärger och hemmagjorda blomsterarrangemang. Utan tvekan kommer dina hippie dude gilla denna alternativfest i äkta 60-talsanda.
Förutom tallrikar, muggar, servetter och plastduk har vi girlanger väggdekorationer och dekorationsband, för att skapa den rätta retrokänslan!
Spana även in våra superläckra hippiedräkter för både dam och herr.  Till kläderna har vi mängder av accessoarer såsom peruker, hippie kit, glasögonörhängetatueringarhårband och massor av andra schyssta tillbehör för att komplettera din maskerad outfit.
Hipperörelsens främsta budskap var oftast "Peace, Love and Understanding" År 1969 hölls den stora Woodstock-festivalen som numera anses vara en utav de allra största höjdpunkterna under hippieeran.

70-talsdukning

Bjud in till en glittrig discokväll I ditt hem eller på lokal. Få fram 70-talskänslan med hjälp av härliga dekorationer för tak, väggar och dukning.
70-talet kännetecknas av stora skjortkragar, bussarong, polotröja, byxor med tjafs, dubbelknäppt kavaj och jeanskjol m.m
Kör en 70-talare – bjud upp till en kramgo tryckare och låt discokulan glittra.
Kvällen är din!!

60 - 70-talsdukning hittar du hos oss i butik eller online!
Artiklar 1 till 10 av totalt 26

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Artiklar 1 till 10 av totalt 26

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rutnät  Lista 

Fallande ordning
Bodega.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Läs mer om cookies.