145 Besökare just nu

Du har inga artiklar i din varukorg.

Facebook Instagram Festtips

USA - Mexikodekorationer

USA - Mexikodekorationer

 

USA - nationaldag eller fest

Amerikas nationaldag är den 4 juli och det firas runt om i hela världen. För att uppmärksamma dagen så har vi allt för en barbecue fest. Vi har det mesta till bordsdukningen såsom tallrikar, bordsdukar, muggar, servetter och confetti. Vi kan också rekommendera flaggirlang, girlanger, takdekorationer och ballonger i vitt, rött och blått, allt för stämningen skull. Passa på att göra allt till en USA-maskerad, klä ut dig till Oncle Sam och bjud gästerna på en kyld dryck från coolern.

Mexiko - nationaldag eller fest

Bjud in till en mexikansk temafest eller fira den mexikanska nationaldagen den 16 september med goda frasiga tacos. Varma quesadillas och heta salsor.
Duka borden i landets färger  ( grönt, rött och vitt )  Med hjälp av roliga papperstallrikar, servetter  blir festen enhetlig och det blir ingen disk!
Strö ut chilikonfetti och blås ut serpentiner på bordet så blir det något alldeles extra.
Lägg gärna till girlanger, plastvimplar och ballonger i rött, grönt och vitt I taket. För bästa resultat kan du fylla dina ballonger med helium, tänk på att fylla dessa så sent som möjligt ( ca 1-2 timmar före festen).
Skall du bjuda på traditionell mexikansk dryck? Då kan vi rekommendera en uppblåsbar dryckeshållare, tänk på att ha den på ett bord eller underlag som tål väta.

Till sist får du inte glömma att köpa till en klassisk Mexikansk piñata till festen, det blir en partyhöjare som du sent kommer att glömma!

USA - Mexikodekorationer, två snygga festteman som finns i butik eller online!

Artiklar 1 till 10 av totalt 62

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Artiklar 1 till 10 av totalt 62

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutnät  Lista 

Fallande ordning
Bodega.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Läs mer om cookies.