164 Besökare just nu

Du har inga artiklar i din varukorg.

Facebook Instagram Festtips

kräftartiklar

Kräftartiklar - kräftdekorationer - kräftlyktor

Kräftskivor är en rolig och uppskattad svensk tradition som återkommer årligen. För att uppnå den perfekta kräftskivan behöver man pynta lokal eller hem med kräftartiklar.
Häng upp kräftlycktor i olika former tillsammans med kräftgirlanger och ballonger i en röd färg. Det finns kräftdekorerade ballonger, men enfärgade röda ballonger passar fint. Duka sedan dina bord med plastduk, det låter inte så roligt med skyddar dina bord perfekt mot allt söl från kräftor och dryck.
Till detta behövs det mängder av servetter, skall man använda händerna så skall man. Då är det bara muggar och tallrikar kvar, men dukningen blir snyggare om man strör ut lite konfetti på borden. Vad gör man inte för en trevligare stämning. Kräftfesten är en svensk klassiker som kommer i samband med kräftfiskesäsongen under sensommaren och hösten.

Här kan du hitta det mesta tänkbart för just din fest, vi har även krabbdekorationer för dig som vill ha en schysst skaldjursfest.
Om du känner för att vara huvudpersonen ikväll  - kolla då in denna fräcka kräfthatt. Kom in till oss och se våra kräftartiklar till festen.

Se alla kräftartiklar i butik eller online!

Artiklar 1 till 10 av totalt 50

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Artiklar 1 till 10 av totalt 50

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutnät  Lista 

Fallande ordning
Bodega.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Läs mer om cookies.