117 Besökare just nu

Du har inga artiklar i din varukorg.

Facebook Instagram Festtips

Cowboy/mexikohattar

Hattar och huvudbonader till western eller mexikofesten!

För dig som är inbjuden till maskerad och tema western eller mexiko, är hatten eller huvudbonaden en ut av de viktigaste accessoarena man kan köpa till. Med hatten på huvudet eller hängandes runt halsen kan man enkelt se vad du är utklädd till.

Våra cowboyhattar finns i många olika utföranden, färger och kvalité. Vi har hattar i både mockaliknande kvalité och läderimitation. Kort sagt, här hittar du allt från nordstatshattar till glittriga hattar, färgglada hattar och givetvis de mer klassiska modellerna i brunt, svart och vitt. 

Ska du istället gå på Mexikansk fest har vi både stora och små sombreros som också finns i olika färger och dekorationer! I de allra största har man till och med plats för snacksen i hattens brätte! Perfekt!

Vill du få till din maskeraddräkt ännu bättre har vi mycket andra tillbehör och dräkter till både cowboy och mexikan. Du kan också duka och dekorera en hel lokal eller hem med dekorationer från oss, se dukning och utsmyckning till din lokal samt accessoarer till din dräkt här!

Slutligen, det är hatten som gör mannen!

Se alla hattar i butik eller online, välkommen!

 

 

Artiklar 1 till 10 av totalt 36

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Artiklar 1 till 10 av totalt 36

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rutnät  Lista 

Fallande ordning
Bodega.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Läs mer om cookies.