183 Besökare just nu

Du har inga artiklar i din varukorg.

Facebook Instagram Festtips

Bodega logo

Välkommen till Bodega Partybutiken!

Bodega startade den 7 maj 1988 på Södra Allégatan och sålde då öl- och vinsatser, bartillbehör samt presentartiklar. Då vi 1990 flyttade till Järntorget började vi att sälja maskeradkläder, peruker och festartiklar vilket kom att bli en allt större del av sortimentet. Successivt tog maskeradkläder, maskerad- och festtillbehör över helt och när vi flyttade till den nuvarande butiken på Kyrkogatan var Bodega en ren maskerad- och partybutik. 1998 öppnade webbutiken och har sedan dess skickat paket till såväl privatpersoner som företag. 

Idag är vår affärsidé att erbjuda ett brett sortiment som förser folk med allt man kan tänkas behöva till maskerad och fest. Vi vill göra vardagen lite roligare, helt enkelt.

Temafester/Högtider

Vi på Bodega älskar temafester och högtider! För oss är årets höjdpunkt Halloween då vi skyltar om i butiken. Vid jul, nyår, student, St. Patricks' day, Oktoberfest och kräftskivesäsong utökar vi sortimentet i butiken med säsongsrelaterade produkter (vilka återfinns på postorder året runt). Produkter till tillfällen såsom födelsedagar, möhippa/bröllop och dop är del av grundsortimentet i butiken. 
   Till temafester erbjuder vi en mängd teman. Våra populäraste teman är Hawaii, western och disco, men i underrubriken "Temafester" under "Festartiklar" till vänster hittar du allt från marintema till gangstertema. 

Kontakt

Butik
Bodega Partybutiken AB
Kyrkogatan 25
411 15 GÖTEBORG
Tel: 031 - 134705
Hitta hit

Öppettider butik:

Må-Fre 10:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 16.00

Postorder
Bodega Partybutiken AB
Box 85
433 22 Partille
Tel: 0707298475
info@bodega.se

Öppettider postorder:

Må-fre 9 - 16

 

 

Bodega.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Läs mer om cookies.